Overnatting

I Skjåk vil du finne overnattingsstad heilt etter ditt ynskje. Enkle fjellhytter, gardsovernatting, camping og hotell. Moglegheitene er mange.

Overnattinga er ei oppleving i seg sjølv. Finn draumestaden for ditt opphald i Skjåk.

Nordigard Ramstad

På historiske Nordigard Ramstad kjem eventyret i mange formar. Her kan du oppleva eit idyllisk gardseventyr med overnatting, historisk landhandel, eigenproduserte Gudbrandsdalsegg og Gudbrandsdalskaku.

Fjelleventyret

Her kan du overnatte på garden i idylliske og landlege omgjevnadar. Fjelleventyret leiger ut trivlege og nye rom i fire ulike hus på garden.

Billingen seterpensjonat

Naturskjønn beliggenheit, heimalaga lokalmat, lun atmosfære og rik kulturhistorie. Ikkje rart heile verda kjem til Billingen seterpensjonat.

Sota Sæter

På Sota Sæter kombineras DNT tradisjon og lokalmat med storslått natur. På den over 100 år gamle setra kan du sove godt i eventyrliggande bygningar.

Grotli høyfjellshotell

Grotli Høyfjellshotell ligg midt i det beste Noreg har å by på. Fantastisk utgangspunkt til aktivitetar og opplevelsar.

Reinheimen Lodge

Vakkert plassert ved Heggbottvatnet midt mellom nasjonalparkane Reinheimen og Breheimen.

Mogard

Mellom høge fjell, omkransa av Breheimen og Reinheimen nasjonalparker finner du Mogard midt i Bismo sentrum.

Skjåk Turistheim

På Skjåk Turistheim finn du fleire moglegheiter for overnatting. Dei kan tilby rom med hotellstandard, nye apartement, hytter med dusj og toalett, eller rimelige hytter med enkel standard.

Pollfoss Gjestehus

Pollfoss er eit gamalt gjestehus frå 1880. Vertskapet serverar lokal mat i restauranten som elgkjøtt, reinskjøtt og fjellaure frå Ottaelva.

Camping og hytter

Dønfoss Camping

Dønfoss Camping er plassert ved den mektige Dønfossen i naturskjønne omgjevnadar. På Dønfoss er det lagt stor vekt på at alt skal vera bygd i tradisjonsrike material som stein og tre. Bassenget er naturleg bygd berre eit par meter frå den buldrande fossen.

Gjeilo Camping

Gjeilo Camping midt mellom Lom og Skjåk i nydelege omgjevnadar med utsikt over Skim. Her er det moglegheit for å både bade og leie seg kano.

Bispen Camping

Campingplassen ligger i utkanten av Bismo sentrum i Skjåk, like ved RV15, og med kort avstand til Jotunheimen, Geiranger og Stryn. Et perfekt utgangspunkt for turer til fots eller med bil.

Øya Økocamp

Øya økocamp ligg idyllisk til på Storøya i Skjåk. Campingen er gamal og ærverdig. Den har teke i mot turistar sidan den gongen dei låg i telt og hytte.

Overnatting hjå Fjelleventyret
Foto: Edvard Mølmen