Tomter, hus og hytter i Skjåk

Under finn du eit utval av bustadtomter, bustadar og hyttetomter til sals i Skjåk. Ynskjer du å leige ein bolig, eller få meir informasjon om andre boligar til sals, ta kontakt direkte med oss.

Bustadtomter i Skjåk kommune

Skei

Aurmoen

Uppnosi


Hyttetomter i Skjåk Almenning

Billingen

Liavatnet


Hytter og tomter på Grotli

Grotli fjellhytter


Bustadmarknaden i Skjåk

Mange drøymer om å flytte til ein usjenert stad – gjerne eit småbruk. Slike eigedommar finst jamnleg for sal i Skjåk, men det kan vera ei utfordring å få kjennskap til dei.

Bustadmarknaden er prega av at eigedommar ofte blir omsett gjennom uformelle nettverk- at dei blir kjøpt og seld utan at det blir annonsert på det opne markedet. Det kan difor vera ein fordel med lokalkunnskap og nettverk når ein er på jakt etter bustad.

På næringskontoret prøvar vi å ha ei viss oversikt. Kontakt oss, så bistår vi deg med å finne den bustaden du er på jakt etter.


Registrer bolig eller tomt

Kontakt kommunen, så vidareformidlar vi gjerne. Vi ynskjer mest mogleg gjennomsiktigheit på boligmarknaden, derfor oppmodar vi alle til å legge ut bolig og tomter på eksterne nettsider, slik som f. eks finn.no. Dette vil gjera det enklare for folk som ikkje allereie er busett i Skjåk å finne seg ein bolig. Leiligheiter, hus, oppussingsobjekt, småbruk og gardsbruk. Alt er av interesse.

Fjelleventyret.
Foto: Edvard Mølmen