Blogg
Velkomen til Hausttakk i Skjåk – 9. oktober
Rekordstor påmelding til årets Hausttakk- 9. oktober
– Eg har ikkje kjeda meg ein gong etter eg fløtte heim
Å få arbeide med å vise folk den fantastiske naturen vi har, er det beste Øystein veit.
Rykande fersk raudost til alle
I sommar blir det levert ut rykande fersk Gudbrandsdalsost til lokale bedrifter i Lom og Skjåk.
«Ein følte seg velkomen og folk tykte det var bra at ein kom attende til Skjåk»
Reiselivsmøte ved Bångråttjønn 11. mai
Tysdag 11. mai vart det arrangert eit svært interessant møte for reiselivet i Skjåk.
«Ein gong eg skifta ei ljospære hjå ei gamal dame, vart eg bedd inn på rummgraut»
Da Simen Toven fekk tilbod om å flytte til Skjåk, vart valet lett.
Vannbakels med heimlåggå prim
Test ut Lisbeth si oppskrift på vannbakels med heimlågå prim.
«Du føler at folk i Skjåk vil deg vel»
Det beste osloparet Anne og Morten veit, er å vera på hytta på Billingen. Nå har dei til og med eige baksthus på hytta, der blir det baka både mjukbrød og hardbrød.
«Eg skulle bli flinkare til å engasjere meg»
Geir Falling har alltid vore fast bestemt på at han skulle flytte heimatt til Skjåk.
Desserten «164»
Her kjem Brita og Magnhild´s oppskrift på ein fantastisk dessert med Gudbrandsdalsost. Oppskrifta er etter inspirasjon frå Opplæringskontoret Brimi-kjøken.
Denne må berre testast ut!
Skjåk-Chef
På sjølvaste kvinnedagen ynskjer vi å lyfte fram desse fantastiske unge damene frå Skjåk. Felles for dei er at alle er utdanna kokk, og brenn for å bruke dei unike råvarane og produkta vi har i bygda vår. Det er flott at så mange jenter i ei lita bygd hevdar seg i eit mannsdominert miljø.
«Det var her eg skulle vera»
Inger Einvik kjente med ein gong ho kom inn på Grotli palmehelga 2019 at det var det var her ho skulle vera.