Hopp til hovedinnhold
Laster Arrangementer

Alle Arrangementer

Kategorier for Arrangement ,
  • Dette event har allerede funnet sted.

Randonnée introtur | Topptur til Krosshøe 1857 moh | Toppturparadiset Grotli

Dato:
februar 26
Tid
10:00 - 16:00
Arrangør Naturopplevingar
VINTERENS VAKRESTE TOPPTUR!
Guidet topptur til Krosshø 1857 moh.
Har lyst til å leie og prøve randonnée-utstyr for første gang? Eller har du toppturutstyr selv, og ønsker en trygg tur med guiding? Bli med oss på magisk topptur akkurat der Fjell-Norge møter Fjord-Norge!
Toppturen til nesten 1900 meter høye Krosshøe er en lettgått og flott nybegynnertur med perfekt skikjøring på pudderparadiset Grotli. Turen starter ved ærverdige Grotli Høyfjellshotell og varer rundt 5 timer. Ca 900 høydemeter skal bestiges. Turen er moderat krevende i relativt snilt terreng. Grotli sin beliggenhet på værskillet mellom Vestlandet og Østlandet gjør stedet til et eventyrlig vinterland med mye og dyp snø.
UTSTYR:
Vi anbefaler alle som blir med å benytte randonnéeski slik at alle har mulighet til noenlunde lik fart, både opp og ned. Husk skifeller og sender-søkerutstyr – eller lei det hos www.naturopplevingar.no
PRIS OG PÅMELDING:
Pris for å blir med på turen kr. 750,-
Tur og leie av komplett utstyr kr. 1850,-
Frist for påmelding fredag før turen kl. 12:00
Påmelding per mail til post@naturopplevingar.no
OVERNATTING:
Grotli høyfjellshotell byr på flotte dobbeltrom, komfortrom og historiske minisuiter samt nydelige måltider. Skiheisen går i helgene, så her kan du kombinere guidet topptur med hotellovernatting, hjemmelaget mat, den særegne Grotliatmosfæren i hotellets koselige stuer og andre nydelige fjellopplevelser på Grotli, – inne og ute.
Booking opphold: www.grotli.no
GUIDE:
Bli kjent med guide Tea og lei randonnéeutstyr hos Naturopplevingar på www.naturopplevingar.no